Hlavní obsah
Článek

Vždycky hrála sympaťandy, teď má roli potvory a začíná poznávat odvrácenou stranu popularity! Krásná herečka Andrea Kerestešová (39), kterou pro herectví objevil před lety Karel Janák v Rafťácích a jež se objevila třeba i coby naivka v seriálu Vyprávěj, dostává sežrat to, jak hraje mrchu v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Nikdy podobnou věc nezažila, a tak je z ní v šoku. „Je to pro mě nezvyk. Poprvé v Čechách hraji hodně negativní roli, a překvapuje mě, jak mě někteří lidé nesnášejí jenom proto, že v seriálu hraji někoho, kdo jim není sympatický,“ prohlásila Andrea s tím, že jí ale naštěstí zatím nikdo nechtěl dát přes ústa.

Na postavě lékařky Mariky, která se za každou cenu snaží stát primářkou, se snaží najít něco dobrého. A herecky jí přidat aspoň trochu té lidskosti. „I zlí lidé byli dříve dobří, ale v minulosti se stali třeba sami obětí a od té doby se chovají na první pohled zákeřně a nepřístupně, což je jejich obrana. Takhle vnímám i Mariku,“ řekla Blesku herečka.

Ta se snaží realizovat i v jiných oblastech, než je jen hraní, aby na něm nebyla závislá. Koketuje například s fotografováním a docela slušně jí to jde.

Reklama

Další články

Načítám