Hlavní obsah
Článek

Většina z nás přichází s novoročními předsevzetími hned po Novém roce, to Andrea Kerestešová (39) s ním přišla ještě v prosinci.

Kráska ze seriálů Vyprávěj či Cesty domů patří mezi nejkrásnější, ale i nejvytíženější herečky. Její přirozenou krásu, postavu a elán obdivují všichni. Po jejích třicátých narozeninách začal život postupně nabírat správný směr a Andrea nechce ponechat nic náhodě.

V lednu ji totiž čeká nová role v seriálu, a tak bude v jednom kole. „Hledala jsem něco rychlého a efektivního,“ uvedla Andrea. A právě to nalezla ve studiu, kde se cvičí řízeně za podpory elektrické stimulace svalů. „Trpím chronickým nedostatkem času, a tak je pro mě tento trénink ideálním řešením,“ dodává Andrea. Trénink procvičí díky elektrické stimulaci svalů za dvacet minut až devadesát procent svalů. To, že za dva tréninky ušetří až pět hodin, které by musela trávit v posilovně, Andreu nadchlo.

„Nemám ráda přeplněná fitness studia, takže při výběru místa pro mě bylo zásadní soukromí. Ve volných dnech mám spoustu zařizování, kdy se pohybuji MHD a na tréninky do studia si nepotřebuji vůbec nic nosit, vše tam dostanu. Mohu se tak kdykoliv rozhodnout a jít si zacvičit třeba po cestě domů nebo na schůzku,“ říká Andrea.

Reklama

Další články

Načítám