Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) nějakou dobu nebyla v Česku vidět. Opět vyrazila na cesty, tentokrát ovšem nikoli za focením, ale za vzděláním. Na měsíc odjela do San Diega, kde se učila angličtinu a prožila tam i pár dobrodružství.

"Snažila jsem se využít čas, který jsem měla díky tomu, že byla pauza v pracovních projektech. Takže jsem si chtěla prodloužit léto a zaplnit rezervy, které mám v angličtině. Nikdy mne moc nelákaly klasické destinace v USA, takže jsem zamířila do San Diega, které je na hranici s Mexikem. Kultura je tam trochu namíchaná, je to tam fajn, máte pocit, že jste na malém městě. Navíc tam funguje hromadná doprava, protože jako neřidička bych byla třeba v Los Angeles ztracená. Proto jsem volila takové přátelské město," vyprávěla nám.

"Měla jsem spoustu zážitků, jeden z největších byl Grand Canyon, ten jsem si strašně přála vidět a jela jsem kvůli tomu i do hříšného Las Vegas. A druhým největším zážitkem bylo pozorování velryb na otevřeném oceánu," byla nadšená Andrea, která do Ameriky odjela sama, bez přítele. "Člověk se stále bojí, strach je s námi každý den a je jen otázkou, zda ho překonáme, nebo ne. A já jsem si řekla, že to dám a vykročím do neznáma," krčila rameny.

Nyní už čeká Andreu opět práce, stále se ještě vysílají díly seriálu Cesty domů, v němž hraje, a v lednu zahajuje nový projekt. A s přítelem si dopřáli ještě jedno malé dobrodružství, když se poprvé společně vypravili na přehlídku spodního prádla, kde jsme je potkali.

Reklama

Další články

Načítám