Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V parném letním dnu se Andrea Kerestešová (39) postavila na kolečkové brusle. Nebylo to ale kvůli potřebě zdravého pohybu, ale proto, že měla za úkol navodit retro náladu během focení. Přestože během pózování pro fotografa působila velmi sebejistě, mezi záběry to vypadalo, že to skončí zraněním. „Na bruslích jezdit neumím, ale na té fotce to nepůjde poznat."

Měla jsem už klasické kolečkové brusle. Chvíli jsem myslela, že se na nich naučím jezdit, ale nešlo mi brzdění, což je zásadní věc. Takže jsem to vzdala, netajím se tím, že ke sportu a pohybu příliš velký vztah nemám, vlastně mi to ani nevadí,“ říká Andrea, která své brusle už odevzdala příbuzným v rodném slovenském městečku Humenné: „Nechala jsem je našim dětem, které na nich jezdí po vesnici.“

Kerestešová fotila sérii retro účesů, které vzešly ze soutěže známého výrobce kakaových nápojů. „Není to poprvé, co mám na sobě něco retro. Já to už ani neprožívám a přijde mi to takové přirozené. Styl padesátých let je velmi pěkný a ženám velmi sluší,“ libovala si Andrea.

Reklama

Další články

Načítám