Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) už tři roky žije s muzikantem Mikolášem Růžičkou. Pár už je zasnoubený, ale na veselku to zatím nevypadá. "My jsme se dávno vyjádřili oba dva. My víme, jak to je, a je nám hezky, a to je nejvíc důležitý. Pro nás dva papír není důležitý, je spíš důležitý pro lidi kolem," řekla Super.cz Kerestešová na první klapce rodinné komedie Jak se zbavit nevěsty, kde hraje jednu z hlavních rolí.

Svatba pro ni překvapivě není důležitá ani při plánování rodiny. "Pokud si duše z astrálu vybere nás dva za rodiče a bude růst v bříšku, tak určitě nebudu řešit, jestli se rychle musím vdát. To zrození dítěte je tak důležitý, že okolní věci jsou fakt k ničemu," dodala Kerestešová.

Ve filmu si zahraje snoubenku Davida Matáska. Jejich vztah a především blížící se svatbu se rozhodnou zničit bývalá žena herce v podání Lenky Vlasákové, její maminka Jana Švandová a také syn Matyáš Bystroň. "Jak to dopadne, ale neprozradím, na to si počkejte do ledna, kdy půjde film do kin," dodala Kerestešová.

Protože se natáčí celé léto, na dovolenou se krásná herečka nedostane. Proto ji stihla ještě předtím. S přítelem se vrátila z romantického výletu v Římě. "Bylo to moc fajn, akorát bylo strašné vedro. Těch 37 stupňů bylo fakt dost, i tak jsme to pojali hodně romanticky a bylo to moc fajn," uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám