Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) se už těší na Velikonoce, a tak neváhala přijmout nabídku na nafocení zbrusu nových snímků s nádechem jarní tematiky. Společně s kolegou ze seriálu Cesty domů Vincentem Navrátilem zapózovala pro časopis Glanc s domácími zvířaty.

Zatímco Navrátil se nechal zvěčnit se slepicemi na hlavě, Kerestešová si užívala focení s neposednými kozami.

V jednu chvíli jí ale během focení moc do smíchu nebylo. Menší ze dvou koziček, která se jmenovala poněkud zvláštně - Pekáček - herečku pokakala. A protože Andrea měla po focení ještě nějakou pracovní schůzku, v koupelně si znečištěná místa na tričku a kalhotách musela přeprat.

“Nestíhám se vrátit domů a převléknout se, tak doufám, že na té schůzce nebudu smrdět,” smála se. “Točit nebo fotit se zvířaty je vtipné, můžete se snažit jakkoliv, ale to zvíře vás vždycky zastíní a vy se mu musíte přizpůsobit. Malá koza se asi pokakala ze strachu, chtěla být se svou maminkou, ta se prý jmenuje stejně jako já v seriálu - Ema. Kozy mám ráda, jsou to hodně pozitivní zvířata, když si je prohlédnete, jako by měly pořád úsměv na tváři. Vždycky jsem je chtěla chovat, ale v Praze v bytě nemůžu,” posteskla si Andrea, která naštěstí nepříjemnou situaci brala s humorem.

Velikonoční focení Andreu moc bavilo a na svátky jara se už moc těší. „Miluju jaro, je to zrod nového života, je to díky sluníčku krásné období. Velkou noc jsem pravidelně trávila u nás na východním Slovensku, letos budu v Praze, protože budu pracovat. Je mi to trochu líto, protože na východním Slovensku se tradice dodržují. U nás se ani velmi ‚nešibe‘, hlavně se polévá studenou vodou. Když jsem byla dítě i pak dospívající holka, vždycky přišli sousedi s vědry, nebo mě hodili do vany. Několikrát denně jsem se musela převlékat a většinou jsem onemocněla,” vzpomínala na Velikonoce se smíchem Andrea.

Reklama

Další články

Načítám