Hlavní obsah
Článek

Už skoro tři roky chodí Andrea Kerestešová (39) s Mikolášem Růžičkou. Jelikož už oba mají věk na to, aby se mohli usadit, tak spolu řeší otázku manželství a rodičovství.

„Nejsem příznivkyně krátkodobých vztahů a úletů. S Mikolášem jsem šťastná a věřím, že naše láska je osudová a celoživotní,” nechala se slyšet Andrea za souhlasného přikyvování svého přítele. Dvojice by se nebránila ani tomu, kdyby byli brzy tři. „Na dítě se moc těšíme,” svěřila se nám Andrea na prezentaci své výstavy fotografií Syndrom, která se vrátila ze Slovenska zpět do Čech a stala se konečně prodejní.

Andrea je velmi spontánní bytost, ale na druhou stranu si je vědoma toho, že tak zásadní životní metu, jakou je rodičovství, je třeba naplánovat. „Je třeba plánovat práci, naše projekty nebo naše cesty. Doufáme, že se všechno vyvine podle toho,” říká Kerestešová.

Herečka se chystá se svým partnerem, členem hudebního seskupení Republic of Two, odjet v dubnu do Austrálie, kde bude mezi domorodými Aboridžinci sbírat materiály pro svou další výstavu fotografií. Je tedy víc než pravděpodobné, že se pár začne rozrůstat nejdříve až po návštěvě protinožců. Kdyby ale krásná brunetka přece jen přišla do jiného stavu už nyní, tak by to přijala s nadšením. „Kdybych otěhotněla, tak bych rozhodně nezvažovala jiné možnosti, než si dítě nechat. Byla bych za něj šťastná,” říká Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám