Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve teď nám přiznala, že první týden po plastice prsou bolestí probrečela. Dnes ale modelka, vicemiss soutěže Miss Czech Republic a tanečnice Mirka Pikolová, kterou můžeme pravidelně vídat v show Tvoje tvář má známý hlas, nelituje.

"Mám víc než čtyři měsíce od operace, hodně dlouho jsem nosila stahovací podprsenku a doteď v ní spím. Byla to velká bolest," řekla Mirka.

"Cvičit jsem začala po třech měsících, to jsem také nastoupila do Tváře. Ale při zkouškách jsem měla ještě speciální podprsenku a poprosila jsem kostymérky, abych i v kostýmech mohla mít nějakou stahovací, aby mi ta prsa lépe udržela," svěřila nám Mirka, kterou jsme mohli vidět například vedle Andrey Kalousové (27) nebo Báry Basikové (61).

Více příležitostí má teď i v modelingu. "Na Instagramu si mě našla agentura z Polska, takže tam pojedu teď už počtvrté fotit hlavně plavky a prádlo. Focení mám teď spoustu, takže to má dobrý výsledek," míní, že se zákrok vyplatil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám