Hlavní obsah
Článek

Hned v první epizodě oblíbeného pořadu se musela předvést v kalhotkách i podprsence. Ani v druhém díle show Tvoje tvář má známý hlas se Andrea Kalousová (27) sexy modelu nevyhnula. Tentokrát sice nebyla až tak odhalená, ale musela se navléknout do latexového oblečku.

Modelka si totiž vylosovala proměnu v Lucii Vondráčkovou a zpívala její hit Vítr. „Poslouchala jsem ji asi od devíti let a byla to moje oblíbená zpěvačka, jsem ráda za Lucku Vondráčkovou,“ svěřila se Andrea, kterou čekalo opět náročné taneční číslo.

Trénování měla ztížené, protože byla nachlazená. „Už je mi líp, už mám jen lehkou rýmičku. Neděle pro mě byla asi nejhorší, nemohla jsem moc trénovat, nechtěla jsem namáhat hlasivky, neděli jsem strávila nad hrncem eukalyptu, inhalovala jsem a k tomu jsem zpívala,“ dodala před svým vystoupením Andrea, která v latexu opět předvedla energií nabité vystoupení.

„Vypadáš krásně, jako modelka, člověk, který nezpívá a neživí se tím si to zvládla neskutečně,“ pochválila hostující porotkyně a topmodelka Michaela Kociánová. „Pěvecky myslím, že ses jí místy dost podobala. Íčka a áčka, já jsem tam tu Lucku slyšela a vypadáš super,“ nešetřila chválou Eva Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám