Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní diva Andrea Kalivodová (46) zabalila kufry a odletěla do tepla. Cílem její cesty se stal exotický ostrov Mauricius, který si nemůže vynachválit. „Krásný ostrov v Indickém oceánu, skvělí a usměvaví domorodci a velká pohoda,“ poslala Super.cz vzkaz z dálky pěvkyně.

„Po náročném období „covid, kam jen se podíváš”, jsem se rozhodla nabrat sil právě na tomto ostrově. Už to bylo nezbytné. Navíc jsem si vlastně “zabalila” takový dáreček 3 v jednom. Je to taková oslava i před-oslava narozenin, Vánoc i Valentýna,“ svěřila se Andrea, která je tentokrát na dovolené bez manžela a synů.

„Rodina mě pustila a já jsem se vydala jen sama se sebou a s kamarádkou. Načerpala jsem mnoho sil i tvůrčích nápadů pro svoji práci. Koncertní projekty, představení, i práci na konzervatoři,“ prozradila nám zpěvačka, která si dny užívá na pláži.

„Navíc se podařilo spojit příjemné s užitečným. Vypadá to dobře, a asi se na Mauricius brzy vrátím s krásným koncertním recitálem. Více zatím neprozradím. Všem dámám přeji s úsměvem krásného Valentýna. Nebojte se a někdy ho prožijte klidně i samy se sebou. Svého manžela si velmi vážím, miluji ho, však mi také přibalil do batůžku svůj identifikační náramek, abych se mu prostě neztratila,“ svěřila se pěvkyně.

Andrea je vděčná, že na dovolené mohla načerpat potřebnou energii, a nabitá se bude vracet domů za rodinou. „Vše jsem v poslední době brala vážně a přecitlivěle a zase jsem pochopila, že sluníčko a nefalšovaná sranda dokáže zázraky. Už se moc těším na kluky a práci, která mě čeká,“ dodala operní diva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám