Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V únoru začali zkoušet a našili jim kostýmy. Kolegyně Andrey Kalivodové (46) a Terezy Mátlové (48) z tria Opera Divas Pavlína Senič se musela půl roku držet, aby do premiéry nepřibrala. "Jsem brambůrkový typ, ty jsem rozhodně musela oželet. Ale dobře to dopadlo, kostým hraběnky v Čardášové princezně mi je nakonec dokonce volnější," pochlubila se nám.

"Ta role se mi nejdřív nezdála, protože moje postava je starší než já. Ale teď jsem spokojená, je vtipná, plná emocí a můžu si dát na jevišti i šampaňské," smála se Pavlína, když jsme se s ní sešli v den premiéry, kdy při odjezdem do divadla v Ústí nad Labem ještě chystala pro kolegy zlomvazky.

Dostali krásné květinové košíčky, jelikož Pavlína využila svých zkušeností z lockdownu, kdy, aby se prý doma bez vystupování nezbláznila, chodila kamarádovi vypomáhat do květinářství.

"Květinářství byla otevřená, tak jsem tady aspoň na chvíli zapomněla na chmury. Profesionálka nejsem, pracuji pořád pod dohledem, ale kytky miluju a sama je na zahradě pěstuju," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám