Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) sice letos oslaví 42. narozeniny, ze svých vrásek si ale těžkou hlavu nedělá. Přiznala, že žádnou plastiku ani botox neplánuje.

"Vrásky jsou nejkrásnější od smíchu, a když se směju se svými dětmi, tak proti takovým vráskám bojovat nechci. Můj muž má rád přirozenost a já také. A když s někým žijete, tak se mu chcete líbit. Navíc bych ztratila gestikulaci a mimiku," řekla Super.cz Andrea.

"Strašně důležité ale je, aby žena byla spokojená sama s sebou. Z každé ženy vyzařuje nějaká energie, aura a pocit sebejistoty. Já jsem se nikdy nenechala strhnout bláznivými trendy," upřesnila s tím, že o sebe pečuje jen kvalitními přípravky.

Víc by na sebe ale sáhnout nenechala. "Když vidím ty nepovedené faceliftingy a některé strašné operace, které dopadnou blbě, je to o strach. Já mám ráda přirozenou formu péče a mám ráda, když je péče pravidelná a včasná. Mám ráda, když se pleť čistí a maže správnými krémy," dodala Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám