Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po narození prvního dítěte se podařilo Andree Kalivodové (46) dostat se velmi rychle na váhu, kterou měla před těhotenstvím, ba dokonce jí to po prvním těhotenství slušelo snad ještě víc než jako bezdětné. Po narození druhého syna Sebastiana to už s hubnutím tak snadné nebylo.

Operní diva má ale jasnou motivaci a musí se vejít do všech svých kostýmů, divadlo totiž nepočká. Dnes devatenáct měsíců od porodu je tedy Andrea se svou postavou spokojená. „Začala jsem pravidelně cvičit, velmi mi pomáhá jóga, pohyb v přírodě a chodím také na heaty. Nemyslím si, že mám super postavu, ale snažím se na sobě pracovat,“ prozradila sólistka Národního divadla, která se chystá od 8. listopadu na představení Carmen.

Kalivodová shodila díky omezení sacharidů a pohybu, ve kterém ji udržují samozřejmě také její dva synové. Ti zpěvačku a jejího manžela doprovázeli na otevření nových apartmánů grandhotelu ve Starém Smokovci ve Vysokých Tatrách. Tam se ale chlapcům věnoval spíše Andrein manžel Radek. „Já jsem měla povinnosti, ale manžel si tu užíval se synkem Adriankem, navštívili i wellness a naučili se všechny značky aut,“ uvedla se smíchem Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám