Hlavní obsah
Článek

Mysleli jsme si, že jsme nějak poskočili v čase. Přesně čtrnáct dní před premiérou muzikálu Ples upírů jsme operní divu Andreu Kalivodovou (46) vyprovázeli z porodnice, odkud si s manželem Radkem a starším synem Adrianem vezli nového člena rodiny, malého Sebastiánka. A teď před námi stála ve foyer divadla Goja Music Hall.

"Ne, nepletete se. Opravdu jsem to byla já," smála se Andrea, které asi šestinedělí, kdy se maminka s miminkem drží spíš doma, pokud možno odpočívá a užívá si klidu, rozhodně nedrží. "Podle mě je šestinedělí období po porodu, kdy by se žena měla hlavně cítit dobře. My jsme se přišli podívat na krásné divadlo. Měli jsme určité očekávání, to se nám naplnilo, takže jsme velice spokojení. Je to krásná hudba a velice nás to nabilo," řekla nám Kalivodová.

"Miluju svoje děti, jsem strašně ráda, že je mám. Ale mám ráda i svého manžela a je dobré, udělat si nějaký čas jen spolu. Myslím si, že je důležité, aby hlavně žena byla psychicky v pohodě a v klidu a byla veselá. Cítíme se dobře, jsme rádi, že tady jsme a o to jde," míní.

V černých obtažených koktejkách jsme nemohli nepostřehnout, že už je Andrea zase skoro stejná jako před otěhotněním. Kila šla hodně rychle dolů. "Musím říct, že jsem se vyfoukla, nechala jsem v porodnici asi dvanáct kilo a další jdou rychle dolů, protože kojím a odsávám," vysvětlila pěvkyně, která po prvním těhotenství s kily navíc bojovala ještě déle než rok po porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám