Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pět dní po porodu si operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) s manželem Radkem Töglem a starším synem Adrianem odvezli domů nového člena rodiny, rozkošného chlapečka Sebastiana. Andrea, která už podruhé rodila císařským řezem, zhodnotila, že se cítí daleko lépe než poprvé.

"Cítím se moc dobře, daleko lépe, než po prvním porodu. Hlavně psychicky. Jsem veselá, žádné chmury, krásně nám svítí sluníčko, to nám tedy svítilo i s Adriánkem, ale přece jen ten první porod a první dítě, to člověk úplně neví, do čeho jde. Teď jsme v pohodě a šťastní, úplná euforie. Víme, do čeho jdeme, sice máme Adriánka, který je velice živý, ale už jsme na to na všechno připraveni," řekla nám před podolskou porodnicí Andrea.

Manžel Radek měl v nedělní poledne trochu unavený výraz, den předtím trochu slavil druhého syna. "Doufám, že na těch fotkách nebude vypadat jako zmoklé kuře," smála se pěvkyně. Na sourozence se těšil i Andrian. "Bylo to moc hezké, když se poprvé viděli. Hned mu dal pusu, mazlil se s ním. Pak to bylo horší, protože ho chtěl pochovat, to už jsme museli zasáhnout," vyprávěla.

Zajímalo nás, podle čeho Andrea vybrala synovi jméno Sebastian. "Říkáme mu Bastík nebo Bastian, na to jméno mne navedl manžel a moc se mi líbí. Velice se hodí i ke jménu Adrian. To jsem vybrala zase já. Byla jsem trochu překvapená, že manžel, který je sportovec, vybral takové umělecké jméno," dodala Andrea.

Zažertovali jsme, že kluky s takovými jmény čeká jistě i velká budoucnost. "Chci hlavně, aby byli kluci šťastní, spokojení, měli krásné dětství, a když budou mít velkou budoucnost, nebudu vůbec proti," uzavřela hrdá maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám