Hlavní obsah
Článek

Ani po druhém porodu neplánuje operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) žádnou dlouhou mateřskou dovolenou. Druhý potomek má přijít na svět v lednu, už v květnu se chce vrátit na koncertní pódia. Chce ale vypadat a cítit se dobře, a právě proto jsme ji potkali na klinice plastické chirurgie. O žádný velký zásah ale nestojí.

"Na velkou plastiku se nechystám, nemám moc ráda umělé zákroky, ale mají tady jednu takovou vychytávku, že používají laser třeba i na jizvy. Já už jsem měla jeden císařský řez, takže mě nemine ani podruhé. Takže počítám s tím, že bude fajn, když se pak ta jizva trochu minimalizuje," vysvětlila nám Andrea.

Zpěvačku jsme pobavili, když jsme navrhli, že až tedy bude po porodu zase štíhlá a bez jizvy, mohly by s Operas Divas vystupovat v sexy modelech s odhalenými bříšky. "To asi radši ne. Radši budeme krásně zpívat, než abychom upoutávaly pozornost nějakými výstředními záležitostmi. Máme před sebou pásmo exkluzivních koncertů Divy lásky a hudby, které jsme původně plánovaly už na podzim, ale já jsem otěhotněla a měla i hodně práce v divadle," doplnila Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám