Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Andrea Kalivodová (46) se o sebe v budoucnu rozhodně nebude muset bát. Doma jí jak sama říká, roste bodyguard. Její roztomilý syn Adrian už je pořádný chlap, váží pěkných sedmnáct kilogramů.

"Je hodně zdravý a je gurmán. To má po naší rodině, já i sestra milujeme jídlo a rády si dáme dobrou večeři," řekla Super.cz Andrea. "Je výškou i váhou jako starší děti. To má po manželovi, ten je taky urostlý chlap. Jsem hlavně ráda, že je malej zdravej a pořádnej. Mě se hubený děti ani nelíbí," říká zpěvačka.

Syna krmí ale samými zdravými potravinami. "Cukry mu nedávám, jí hodně ovoce, zeleniny, miluje maso a ryby. Rád si posedí u dobrého jídla," usmívá se.

Na druhého potomka se Kalivodová zatím necítí. "Druhé dítě teď ne. Jsem ráda, že jsem ten fyzický diskomfort zvládla, mám lepší formu než před porodem. Ale rok teď chci něco dělat, pracovních věcí je hodně, tak to nechci dělat napůl. Stoprocentně se chci věnovat Adrianovi. Třeba za rok to bude k diskuzi," dodala na akci Kočárkem Prahou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám