Hlavní obsah
Článek

Rozchod nutně nemusí znamenat, že jsou dva lidé na nože a nemohou si přijít na jméno. Marek Lambora (28) je toho důkazem. Hvězda seriálu Slunečná vychází tak dobře se svými ex, že s jednou trávil Silvestr a se druhou je právě teď na horách.

Před pár lety tvořil herec pár s hvězdou seriálu Ulice Šárkou Vaculíkovou (36). Na své soukromí byl ale vždy opatrný, takže se toho o jejich vztahu nikdy moc nevědělo. Ovšem i po rozchodu zůstali dobrými přáteli. O tom vypovídá i fakt, že spolu a s partou dalších kamarádů oslavili příchod nového roku.

Klape mu to, co se týká přátelství, i s jeho poslední velkou láskou, modelkou Andreou Bezděkovou (29), se kterou se právě nachází na horách. Oba jsou v pravidelném kontaktu se svými fanoušky na sociálních sítích, takže v momentě, kdy nasdíleli téměř totožné záběry výhledu z okna a zasněženou krajinu, bylo všem hned jasné, že se nachází na stejném místě.

Modelka krátce poté potěšila fanoušky společnou fotkou, kde pro zvědavce uvedla na pravou míru, že s Markem nezačali opět tvořit pár, pouze se rozešli v dobrém.

Reklama

Další články

Načítám