Hlavní obsah
Článek

Kulinářský pořad bude v příštím týdnu speciální ve složení hostitelů, přesněji řečeno hostitelek. U jednoho stolu zasednou dámy známé ze soutěží krásy, moderátorka, ale i zpěvačka.

Ve VIP týdnu Prostřeno odhalí své kuchařské dovednosti modelky Andrea Kalousová (27) a Andrea Bezděková (29), modelka a moderátorka Monika Leová (32), její kolegyně Andrea Antony a zpěvačka Debbi.

Hned v pondělí pozve hosty do své kuchyně Monika Leová, která se manželem Martinem Košínem a dcerkou Miou přestěhovala do rodinného domku ve východních Čechách ke své babičce. Ve vaření Monika čerpá inspiraci u svého tatínka, mimo jiné skvělého amatérského kuchaře, kterému neustále vtlouká do hlavy, že by si měl otevřít vlastní restauraci.

Pro dámy bude setkání v pořadu milým překvapením, všechny se totiž z branže moc dobře znají a většinu z nich pojí i letité přátelství. Zkrátka holčičí dýchánek, jak se patří.

Jediný zádrhel nastane v momentě, kdy si krásky uvědomí, že je v jejich partě hned tři Andrey. Ale i s tím si hravě poradí. Poslechněte si ve videu, jaké si rozdaly přezdívky.

Reklama

Další články

Načítám