Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už třikrát si Andrea Bezděková (29) zpestřila léto návštěvou letního tábora. Nejkrásnější Češka roku 2016 mezi teenagery plnila úlohu táborové vedoucí. Toto období patří mezi nejpříjemnější část roku. „Je to pro mě takový šťastný ostrov. Člověk vypne hlavu a řeší jen takové věci, jestli mu vyjde do konce pobytu počet čistých ponožek, aby se všichni bavili. Jako očista hlavy je to geniální,“ chválila pro Super.cz čas strávený v přírodě Andrea.

Informaci o tom, že je oceněna titulem Česká Miss 2016, v táborovém prostředí rozhodně nikomu nevnucuje. „Snažím se to co nejdéle ututlat. Je to ale takový malý prostor, že se ta informace rychle rozkřikne. Snažíme se ale tvářit tak, že nic z toho neexistuje,“ říká Andrea.

I když se mezi dětmi rozkřikne, že je mezi nimi královna krásy, tak se většinou vztahy nezmění. „Jsem tam jedna z nich. Jen mám pevnou ruku, kterou se snažím vše držet na uzdě. Baví mě to asi víc než ty děti.“

V minulém ročníku Bezděková vyděsila fanoušky na sociálních sítích fotkami, které připomínaly, že utrpěla ošklivé zranění. Ve skutečnosti šlo jen o trénink první pomoci, kde byla použita umělá krev. „To se dost chytlo. Až mi bylo hloupé, že se nachytalo tolik lidí. Letos jsem měla jen jako pořezanou ruku, a přece jen někdo byl načapán,“ směje se Andrea Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám