Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už neuvěřitelných patnáct let má za sebou soutěž krásy Česká Miss. Museli byste hodně zapátrat v paměti abyste dali dohromady všech patnáct vítězek. Takže jsme pro vás našli jejich co nejaktuálnější fotografie v bikinách, abyste si je připomněli.

Krásky jsme označili i jmény za svobodna, s nimiž korunku získaly. Mnohé se totiž vdaly. Svobodné zatím zůstaly z těch starších jen Renata Langmannová (37), Eliška Bučková (34) a Jitka Nováčková (31), a samozřejmě ty nejnovější Nikol Švantnerová (31), Andrea Bezděková (29), Lea Šteflíčková (25), Michaela Habáňová a Barbora Hodačová.

Část dívek se ze světa šoubyznysu vytratila. První Česká Miss Kateřina Smejkalová pracuje v oblasti PR a marketingu, Tereza Chlebovská se vdala za fotbalistu, s nímž žije v Německu a vychovává dceru. Gabriela Franková se také vdala a pod jménem Havlová se věnuje právům. Moc se neví o aktivitách Michaely Habáňové, která patří mezi novější missky.

A kdo sklízí nejvíc úspěchů? Z televizí obrazovky na nás promlouvá Iveta Vítová, dříve Lutovská, a Gabriela Lašková, která vyhrála pod dívčím jménem Kratochvílová. Mezi úspěšné influencerky patří Nikol Švantnerová a Jitka Nováčková.

V anketě můžete hlasovat, která královna krásy je podle vás nejpůvabnější.

Která z Českých Miss je nejkrásnější?
Kateřina Smejkalová
2,2 %
Renata Langmannová
5,7 %
Lucie Hadašová
8,5 %
Eliška Bučková
10,4 %
Iveta Lutovská
3 %
Jitka Válková
40 %
Jitka Nováčková
3,2 %
Tereza Chlebovská
2 %
Gabriela Kratochvílová
7,5 %
Gabriela Franková
2,2 %
Nikol Švantnerová
3,9 %
Andrea Bezděková
1,8 %
Michaela Habáňová
2,2 %
Lea Šteflíčková
2,1 %
Barbora Hodačová
5,3 %
Celkem hlasovalo 37486 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám