Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti se ke své první osudové lásce po několika rozchodech nakonec vždy vrátila. Dalo se tedy čekat, že poté, co Andrea Bezděková (29) oznámila rozchod s o dva roky mladším modelem Pavlem Gillernem, se dvojice k sobě zase vrátí. Zatím to na comeback nevypadá a Česká Miss 2016 si užívá single života. „Když je člověk sám a ví, z jakého je to důvodu, je to pozitivní a správně,” komentovala svůj stav modelka.

Do dalšího vztahu se modelka nijak nehrne. Vlasně potenciální nápadníky od sebe podvědomě odhání. „Jsem poměrně nedostupný člověk. Většinou si ani nevšimnu, že se mnou někdo flirtuje. Spíš to od sebe odrážím a často to nevímám jako flirt.”

Ptali jsme se jí, jestli její další partner musí být krasavec, nebo začíná vnímat i jiné důležité hodnoty. „Tak se na to nedívám. Můj potenciální přítel mě musí přitahovat. Všechny věci, aby byl chytrý a věrný, jsou samozřejmost. Zatím ani nikoho nehledám, tak nepřemýšlím o tom, jak by ideální partner měl vypadat,” říká Andrea Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám