Hlavní obsah
Článek

Jsou spolu, nebo ne? Vztah Jaromíra Jágra (52) a Veroniky Kopřivové (33) je už pěknou řádku měsíců obestřen tajemstvím. Chybí dřívější společné snímky na sociálních sítích, a ani ve společnosti se spolu neukazují. Není proto divu, že se fanoušci ptají, zda vůbec ještě tvoří pár.

Podle webu Extra už dlouho ne. Kopřivová momentálně tráví čas v Itálii s dvojčaty Mirkem (27) a Martinem (27) Dubovickými a s prvním jmenovaným má být v bližším vztahu než jen přátelském, uvedl web. Veronika k tomu neřekla nic s tím, že když bude chtít, vyjádří se na sociálních sítích.

A ani Mirek nebyl sdílnější. Na dotaz webu, zda po boku Veroniky nahradil Jágra, řekl, že neví. „Zeptejte se Verči,“ dodal.

Super.cz Míra napsal: „Začal jsem s Veronikou spolupracovat. Na dovolené jsme se potkali, to je všem asi už jasný,“ vzkázal z Itálie se smajlíky. A s tím, že dál se k tomu už nechce vyjadřovat.

Veronika v Itálii s Mirkem a Martinem Dubovickými. Fotky s Kopřivovou sdílí druhý jmenovaný

Na kluky je radost pohledět

Miroslav Dubovický, který v roce 2016 skončil na 3. místě v soutěži krásy Muž roku a následně zabodoval i na světové soutěži Mister Universe 2017, v minulosti randil mj. s modelkou a Českou Miss Andreou Bezděkovou.

Reklama

Další články

Načítám