Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hostem soustředění Muže roku byla, jak už Super.cz před pár dny informoval, i Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (29). Zelenooká kráska byla v Tunisku ozdobou jen pár dní. Čekala ji práce, ale i přítel, jemuž pobytem mezi dvanáctkou finalistů soutěže pánské krásy velkou radost neudělala.

"On ale také odjel na dovolenou, potápět se s partičkou do Egypta, takže jsme si kvit," krčila půvabná modelka rameny. Navíc tvrdila, že žárlivost u nich doma ovzduší nekazí. "Jak se říká: Co oči nevidí, to srdce nebolí," smála se Andrea, která ale těch pár dní v Tunisku žádný důvod k žárlivosti nezavdala. S kluky sice trávila hodně času, ale hlavně povídáním. "S přítelem si důvěřujeme, ví, že nikoho jiného nehledám," dodala.

Společně pár nebydlí. Každý má svůj byt a jen se navštěvují. "Jsme spolu rok, na sestěhování je ještě dost času. Jsme oba dost rozlítaní a občas potřebujeme každý svůj klid, takhle máme vystaráno," míní Andrea.

Ta u bazénu v Tunisku předvedla snovou postavou. V zimě ovšem bojovala s pár kily navíc.   "Asi jsem až moc hrotila cvičení a nabrala jsem až moc svalové hmoty. Nedostávala jsem se do tvaru, kterého jsem chtěla dosáhnout. V momentě, když jsem přestala se cvičením, začala jsem hubnout," svěřila.

Andrea na sobě makala, aby mohla odjet za modelingem do Asie. To ale nakonec vzdala a z úplně jiných důvodů. "Měla jsem dermatologické problémy a vím od holek, které se ze zahraničí vracejí, že se to tam ještě trošku podpoří. Takže jsem si chtěla nejdřív v klidu vyčistit pleť, aby bylo všechno v pořádku, a teď se to začíná zase znovu řešit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám