Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Staly se nejkrásnějšími Češkami v nejprestižnější soutěži krásy u nás a většina z nich stále boduje na poli modelingu. Tohle je posledních 7 Českých Miss. Posuďte sami, která titul obdržela oprávněně a která byla možná úletem poroty.

Novou Českou Miss je 181 centimetrů vysoká brunetka z Ústí nad Labem Lea Šteflíčková (25). Korunku má nasazenou teprve týden, ale v modelingu není žádným nováčkem. Úspěšná je v zahraničí, kam jako modelka cestuje od svých 14 let.

Před ní se Českou Miss stala zlínská rodačka Michaela Habáňová (27). Na přehlídkách jsme ji zatím příliš neviděli, nafotila kosmetickou kampaň pro Juliette Armand. Upozornila na sebe v poslední době v oblasti charity. Uspořádala velkou charitativní akci na podporu nemocné Nikolky a vybrala pro ni skoro 300 tisíc korun.

Nejkrásnější Češka roku 2016 Andrea Bezděková (29) si krátce po svém triumfu nechala upravit nos. A od té doby boduje. Cestuje často do Portugalska za modelingem a chystá se do Milána.

Její předchůdkyně Nikol Švantnerová (31) je jednoznačně nejúspěšnější Miss na sociální síti. Neobejde se bez ní prakticky žádná módní přehlídka, je tváří řady značek a také je novou moderátorkou Fashion TV.

Gabriela Franková (30), Česká Miss 2014 už se modelingu věnuje minimálně. Žije stále v Brně, kde studuje a pracuje v advokátní kanceláři. Franková patřila mezi nejvnadnější krásky s přírodním poprsím.

Jediná krátkovlasá Miss v historii je Gabriela Lašková (34). Kromě kariéry modelky zabodovala na Primě, kde moderuje hlavní zprávy. Letos v dubnu porodila syna Benedikta. Zvítězila v roce 2013.

Maminkou je také Tereza Kadeřábková (33). Ta už jako modelka nepracuje. Je manželkou fotbalisty Pavla Kadeřábka, se kterým má dceru Emu.

Která Česká Miss je nejkrásnější?
Lea Šteflíčková
17 %
Michaela Habáňová
3,9 %
Andrea Bezděková
11,5 %
Nikol Švantnerová
5,9 %
Gabriela Franková
35,9 %
Gabriela Lašková
13,6 %
Tereza Kadeřábková
12,2 %
Celkem hlasovalo 4766 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám