Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I modelka Andrea Bezděková (29) vyrazila na křest kalendáře Evy Perkausové (30). Prvoplánově sexy nebyla, přesto lákala mužské pohledy. Její šatičky ve stylu lingerie připomínaly spíš kabátek od pyžama, jen byly snad ještě kratší. A navíc měla rozepnuté knoflíčky tak, že jí rajcovně vykukovala podprsenka.

Svlékat se víc ale nemá v plánu. "Jednak si myslím, že na to nemám ani potřebné proporce a dispozice na jistých partiích. Něco mi chybí. A navíc jsem na to stydlivá povaha. Ze mne by asi nějaký sexy taneček před kamerou nebo foťákem nikdo nevykřesal," míní Andrea.

Moc by o tom neuvažovala, i kdyby to šlo na charitu jako v Evině případě, kdy se její titulní snímek z kalendáře vydražil pro Kapku naděje za 160 tisíc korun. "Já už jeden kalendář nafotila, to bylo také pro charitu, pro dobrou věc, a to bylo takové moje maximum. Zatím se držím aspoň toho spodního prádla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám