Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Česká Miss Andrea Bezděková (29) má skvělou postavu, kterou by jí mohla závidět většina žen, ale sama se v top formě necítí. "Letošním letním přípravám jsem moc nedala, až jsem z toho byla taková nesvá. Teprve začnu," řekla Super.cz Bezděková na semifinále Miss Léta, kde zasedla v porotě.

Soutěží krásy je čím dál více a sama z nových dívek nadšená příliš není. "Jsem vyrovnanej člověk, ale konkurence samozřejmě chci to nejméně. Asi tak," smála se. Že by si ale během přehlídek či soutěží krásy s holkami lámaly podpatky, se prý neděje. "Jsou to, myslím, povídačky. Možná před lety, kdy byla větší rivalita. Teď už je toho tolik a tolik šancí, že to není potřeba. Nevyhraješ v jedné soutěži, podaří se to v druhé. Není potřeba být taková Cruella," míní.

Za Miloše Zapletala se v Miss ČR vyhrávaly vozy a byty. Nyní už je to s cenami výrazně horší. "Taky se to teď už nevyplatí. Kvůli kosmetickým balíčkům nikdo nikomu lámat podpatky nebude," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám