Hlavní obsah
Článek

Vzala si na sebe jednodílné plavky, aby toho neukázala příliš, nakonec ale díky nim pustila fanoušky ještě hlouběji na čumendu, než asi původně plánovala! Poslední Česká Miss Andrea Bezděková (29) se coby porotkyně zúčastnila jednoho ze semifinále Miss léta a pánové oprávněně slintali! Více ve fotogalerii.

Šlo už o druhé semifinále, stejně jako první a následující dvě se všechna konají v známém pražském aquaparku. Pořadatelům (nadace IT people, jež chce takhle přitáhnout mladé ke studiu technických oborů) se povedlo na casting přilákat skutečně pohledné dívky, takže opravdu bylo z čeho vybírat a na co se koukat.

Třeba také na Andreu, která působila velmi sexy. Dámám zase zpříjemnil odpoledne fešák Michal Gajdošech, bývalý soutěžící z Muže roku, který má jedny z nejhezčích břišáků na celém světě. Porota, v níž byly i dívky z předchozích ročníků, zasedala v pohodlné vířivce.

A kdo vlastně uspěl? Do finále Miss léta se podívá Sandra Figalová (22) z Prahy, druhé místo získala známá video bloggerka Carly Kirstenová (19) z Ořechu, třetí skončila Daniela Pospíšilová (21) z Teplic.

„Pršelo nám, tak dívky musely soutěžit vevnitř. Pózovaly v karibském kostýmu, předváděly nacvičené taneční choreografie, diváky, kterých bylo obrovské množství, jsme neochudily ani o promenádu v plavkách,“ řekla Super.cz za pořadatele Alex Belingerová.

Reklama

Další články

Načítám