Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Andrea Bezděková (29) vyrazila fandit na hokejové mistrovství světa do Paříže, které pro náš tým nedopadlo moc dobře. Jak sama říká, po jejím boku momentálně žádný muž není. Co však není, může být. Sama přiznala, že by se jí hrozně líbilo fandit na turnajích svojí lásce.

"Nikoho tady nehledám, ale když kluci vyjedou na led, tak to musí být vzrušující pro holky, když mají na ledě toho svého prince. Chápu, že to pro ně je atraktivní z takového důvodu," řekla Super.cz Bezděková v době, kdy Česko ještě bylo ve hře.

Který z hokejistů se jí líbí? "Zaujal mě výkonem Voráček. Já se s nimi velmi ráda vyfotím, nechám si podepsat dres, láska ale musí přijít jako blesk, nemůžu ji tady lovit," upřesnila. "Nikdy jsem nehledala kluka podle toho, co dělá. Chlap mě musí zaujmout a musím v něm vidět, že je pro mě inspirující osoba, pak si mě dokáže získat," usmívala se.

Andrea ale prozradila, že pár zpráv na sociální síti už od jednoho z našich hokejových reprezentantů dostala. "Je to tak, ale víc neřeknu. Je to dost běžné, že sportovci píšou misskám. Víc bych v tom nehledala," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám