Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novináři Andreu Bezděkovou (29) podezřívají, že chodí s pohledným svalovcem z Muže roku Miroslavem Dubovickým, ona zase tvrdí, že se dala znovu dohromady se svým expartnerem Martinem Švachem.

Jak je to doopravdy, možná neví ani samotná úřadující Česká Miss. Pravdou ale je, že se nám do redakce dostaly snímky, na kterých Bezděková pózuje s Martinem Švachem ve svatebním. Oproti těm fotkám, které byly v médiích uveřejněny doposud, je to úplně jiné kafe a srdce nad nimi plesá.

I sama misska byla při jejich vzniku docela naměkko. „Říkala jsem si, že je to nanečisto a že o nic nejde, ale když mě oblékali do šatů, připravovala jsem si svatební proslov, a dokonce nám přidělili i náhradní rodiče, začala jsem sama věřit tomu, že je to skutečné,” vzpomínala na svou veselku v Asii Andrea.

Na každý den měli s pomocí několika místních organizátorů připravenou zajímavou aktivitu - kulturní program, prohlídku chrámu, masáže nebo návštěvu přírodních lázní. „Thajci jsou sami o sobě neuvěřitelně pohostinní, ale když se to ještě spojilo se zodpovědností za povedenou svatbu, vznikla z toho thajská pohádka,” vzpomíná s dojetím na chvíle štěstí strávené v Asii Andrea Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám