Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ukazuje se to celé tak trochu jako fraška! Úřadující Česká Miss Andrea Bezděková (29) se před pár dny vdala v Thajsku za svého expřítele. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby to prý nebylo s jiným mužem, než s kterým původně měla svatební obřad na zkoušku absolvovat!

Andree to sice ve svatebkách slušelo, nicméně se k nám dostaly informace, že se původně měla na pláži naoko vdát za někoho úplně jiného.

„Přišla nabídka, jestli se Andrejka nechce vzít naoko se svým přítelem Miroslavem Dubovickým, kterého tak legračně zapírala. Původně to víceméně odmítli, respektive spíš to vyšumělo, až se nakonec Andrea objevila na letišti se svým ex. Právě on byl tím důvodem, proč se oficiálně k Mirkovi nehlásila, přestože byli partneři,“ řekl Super.cz důvěryhodný zdroj z blízkosti Bezděkové.

Zeptali jsme se i Primy, zda jsou pravdivé informace, že ve skutečnosti šlo o reklamu na jakousi cestovku pořádající svatby v exotice.

„V reportáži nebylo zobrazeno žádné logo komerčního subjektu, nebylo uvedené žádné jméno komerční společnosti nebo cestovní kanceláře. Primě poskytl záběry z Thajska tým Andrey Bezděkové,“ odpověděla nám dost nekonkrétně mluvčí televize Jana Mrákotová.

Že by se původně jednalo o Andreu a Dubovického, odmítá Mirek Cipra, expřítel Jitky Boho, který akci pořádal.

„V soukromé debatě mi upřímně řekla, že s tím missákem nikdy nic neměla. A jsou chvíle, kdy poznáte, když někdo mluví pravdu. Několikrát mi opakovala, že by to chtěla zase dát zpátky dohromady s Martinem. A tak jsem zval jen ty dva,“ uvedl Cipra s tím, že nabídku Andree i televizi učinil právě on. V Thajsku šlo prý o svatební festival.

Ať to bylo jakkoli, Andreu podle našich informací rozchod s Martinem trápil, zároveň jí ale s úspěšným Mužem roku Dubovickým prý bylo dobře, a proto nevěděla, pro kterého se má rozhodnout.

Teď to vypadá tak, že už má modelka jasno, přestože se nevyjádřila k tomu, zda by si s Martinem svatbu zopakovali i ve skutečnosti. I když…

„Mirkovi o odletu s Martinem řekla s tím, že udělala chybu. A z Thajska mu pořád vypisovala,“ dušuje se náš zdroj. Jestli má pravdu, nelze ověřit, Andrea nebere telefon a Míra se k tomu nechce vyjadřovat.

„Tyhle řeči bych opravdu jen nerad nějak rozebíral,“ odvětil na otázku stroze mladík, který s úřadující misskou působil v charitě, navíc spolu nafotili i sexy kalendář.

Reklama

Další články

Načítám