Hlavní obsah
Článek

Andrea Bezděková (29) se vrátila z Miss Universe do Prahy a hned na letišti se rozpovídala o svém pobytu mezi nejkrásnějšími ženami světa. Byla dojatá, a jak sama řekla, musí veškeré dojmy nejdříve sama zpracovat.

"Čekala jsem nevraživou atmosféru mezi dívkami a spoustu intrik, a tak jsem nemohla uvěřit, v jak přátelském prostředí jsem se ocitla. Vzájemně jsme se, myslím, hodně podporovaly," řekla Andrea. "Uvědomovaly jsme si, že jsme tam s nejkrásnějšími ženami planety, přesto to tak žádná z nás nebrala. Byly jsme na jedné lodi a naplno si užívaly program," překvapila.

"Dostalo se nám té nejlepší možné péče i úžasného přijetí od všech, se kterými jsme se setkaly. Zároveň nás neustále obklopovala ochranka, aby se nám nic nestalo. Na Filipínách jsem strávila takřka tři týdny, ale neexistovalo, že bych se šla na pláž sama opalovat," smála se modelka. "Každá z nás měla vlastního člověka, takovou chůvu, která se o nás po celou dobu starala. Znala přesně harmonogram každého dne, v kolik nás kde očekávají, a dokonce i to, v jakých šatech půjdeme přehlídku," řekla modelka.

Na Andreu, která na sobě nenechala znát únavu z časového posunu, čekali na letišti rodiče. A místo dvou kufrů, kde měla krásná Miss sbaleny večerní šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové a národní kroj, v němž Českou republiku ve finále reprezentovala, dorazil pouze jeden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám