Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (29) již zítra odlétá na nejprestižnější světovou soutěž krásy Miss Universe, která se letos bude konat na Filipínách. Dnes ji čekala poslední zkouška šatů u návrhářky Terezy Sabáčkové, která ji nejkrásnějšími róbami na finálový večer vybavila.

"Vezu tři róby od Terezky na finálový večer plus dalších asi jedenáct rób a také národní kostým od Marie Staré," řekla Super.cz Bezděková, která je z šatů od návrhářky nadšená. Jsou nesmírně odvážné a sexy, ale toho, že by ukázala více, než by bylo zdrávo, se nebojí. "Určitě ne, vše, co má být zakryté, je zakryté a také zůstane," usmívá se.

"Cítím se naprosto skvěle, všechny šaty zbožňuju, šily jsme je s Terezkou společně, doplňovaly jsme se, jsem s nimi velmi spokojená," upřesnila Bezděková, která na soutěž veze dva kufry.

Andrea bude sázet, víceméně, na přirozenost. Její jedinou úpravou je plastika nosu, kterou absolvovala po svém vítězství v soutěži krásy, a poveze si nalepovací řasy.

Před soutěží hodně makala na své postavě. "Od září jsem několikrát týdně makala ve fitku. Bohužel když to mělo gradovat, tak jsem onemocněla, a už dva týdny beru antibiotika, postihla mě viróza. Tak jsem musela spoléhat na to, že tam už je nějaký základ," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám