Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Michaelou Dolinovou (60) jsme se potkali na křtu kalendáře České Miss Andrey Bezděkové (29), v němž jsou celkem odhalené fotografie. Před šestnácti lety ovšem sama Míša nafotila pro pánský časopis ještě mnohem odvážnější snímky. A prý by si na focení troufla i po padesátce.

"Na úplně odhalené fotky už ne, ale kdyby to byly tmavé fotky a lehce smyslné, tak proč ne?" řekla nám Míša, která má stále super postavu a odhalenější, třeba v podvazcích, vystupuje i na jevišti.

"Ono se vyplatí, když si to člověk ohlídá, protože moje tělo je výrobní prostředek, musím se o něj starat. Stačí, když máte přiléhavé šaty a vystupujete a zpíváte někde na mole. Musíte se soustředit na výkon, a ne na to, jestli vám někde něco vylézá a přebývá. Je fajn, když nemusíte zatahovat břicho," míní herečka.

Míša byla jednu dobu tak hubená, že ji podezírali z anorexie. "To jsem zhubla asi pět kilo a z osmapadesáti kil jsem měla nějakých čtyřiapadesát. Na tu moji výšku to asi nebylo v pořádku, možná to nebylo ani hezké. No, bylo to jedno takové období, kdy mě bavilo hubnout. Ale nic anorektického bych v tom neviděla. Chutná mi jíst, ráda si na něčem smlsnu, teď už je to pryč," ubezpečila nás.

A jak tedy nyní o figuru pečuje? "Snažím se jíst velmi málo večer. Během večera, když hraju, tak nejím. Domů přijdu někdy v deset nebo v jedenáct a už nejsem tak hloupá, abych do sebe naládovala nějaký sendvič. Dám si pár brambůrek, protože na křupavém ujíždím, anebo si dám několik mandliček nebo jablíčko. Ale jinak se neomezuju. Necvičím, protože mě to nebaví. Ráda mám jenom tenis," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám