Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Andrea Bezděková (29) má konečně jasno, doufá v návrat k dnes již expartnerovi Martinovi, se kterým chodila dva roky. Rozešli se před měsícem a Andree je čím dál víc smutno. Je si vědoma, že poté, co se stala královnou krásy, létala v oblacích a vztahu nedávala to, co by měla. Uvědomila si to na studijním pobytu na Maltě, ze kterého se před pár dny vrátila.

"Nikdy jsem si nemyslela, že když člověk jede sám na dovču, že si to takhle může užít. Bylo to fantastický. A hodně věcí jsem si uvědomila," řekla Super.cz Andrea. "Čím víc času má člověk na přemýšlení, tím víc si uvědomí, po čem se mu stýská, co mu chybí. Bylo to obohacující, co se týče znalostí i vnitřního klidu," upřesnila modelka s tím, že jí velmi scházel bývalý partner.

"Chyběl mi moc. Nemůžu se tady rozvášnit před kamerou, ale opravdu mi chyběl. Doufám, že brzy zase budeme v kontaktu. Zatím si to plyne svým životem," dodala. "Je to nejlepší chlap, kterého jsem kdy poznala. Nesmírně kvalitní člověk, nejlepší kamarád, partner. Věřím, doufám, že k sobě zase najdeme cestu," uzavřela Bezděková na párty v obchodě s džínovou módou, kam dorazila se svým stylistou a kadeřníkem Filipem Hájkem. Párty moderoval Leoš Mareš a vystoupila na ní stále úspěšnější skupina New Element.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám