Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Bezděková (29) má sice po rozchodu, ale místo toho, aby truchlila, tak spíš provokuje. Poté, co osahávala a líbala Mr. Universe Pedra Mendese, dorazila na akci v šatech, které velmi nápadně připomínaly svatební.

"Třeba v nich najdu ženicha," smála se. Šatičky byly dost odvážné, ale Česká Miss si to nemyslí. "Když si vzpomenu, co měla na svatbě Ester Sátorová, dnes už manželka Tomáše Berdycha, tak si myslím, že tohle je pořád ještě v rámci možností zakryté," mínila.

Když už jsme byli u sportovců, pokračovali jsme v tomto modu dál, protože Andrein model byl od sourozenců Ponerových, kteří oblékali na karlovarský festival partnerku Jaromíra Jágra (52), modelku Veroniku Kopřivovou. Tak nepoohlédne se Andrea do budoucnosti také po sportovci?

"Vždyť ten můj bývalý byl taky sportovec, jen to nedělal profesionálně. Ale profík byl v jiných věcech," ani se nezačervenala Bezděková. Zajímalo nás také, zda u ní mají šanci chlapci z Muže roku, se kterými trávila dost času. "Já je v klidu nechám nadýchat se slávy, myslím, že nebudou mít potřebu honit tady žádné svatební sukně. Teprve si budou chtít užívat," domnívá se. "Svého životního partnera si mezi nimi hledat nebudu," tvrdila.

Totéž by si ovšem mohli říkat pánové u holek, které se hlásí do Miss. "To ovšem nikdo neví. Láska přichází zčistajasna. Takže... Ale ne, já mám teď bolavé srdce, tak lásku momentálně nehledám," tvrdila. Bolavému srdíčku ovšem neodpovídala její objetí, mazání olejíčkem a polibky s Pedrem. "To byly povinnosti, i když neříkám, že nepříjemné," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám