Hlavní obsah
Článek

POZOR SPOILER!

Survivor opustila největší kočka soutěže. Modelka Andrea Bezděková (29) se probojovala mezi sedmičku nejlepších, ale dál už nedošla. Vaz jí zlomil duel s Tomášem Weimannem, který prohrála.

Andrea při odchodu měla neuvěřitelně emotivní řeč, u které slzy budou padat i těm největším tvrďákům. Prvních pár slov nebyla téměř schopná vyslovit, pláč nebral konce.

"Bylo strašně fajn tady s vámi být. Poznala jsem, jaké to je strávit 68 dní s různými osobnostmi v neuvěřitelně těžkých podmínkách. My jsme to zvládli. My už spolu můžeme jet na konec světa a bude nám tam fajn," řekla Andrea zbytku kmene, který pokračuje v soutěži dál.

"Děkuju za ty dny. Bylo to nesmírně zocelující. Doufám, že jsem ve vašich očích vymýtila pověry o modelkách. A plány, které jsme spřádali v časech těžkých a prázdných dnů, se všechny naplní," dodala Bezděková, která byla jednou z nejlepších hráček, vyhrávala souboje a dvakrát si nasadila náhrdelník osobní imunity. Přestože během soutěže zhubla až na 45 kilogramů, sílu jí to stále nebralo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám