Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolína Krézlová měla oči pro pláč. Její největší parťák v Survivoru, se kterým si kryjí od začátku záda, Josef Kůrka, se k ní nečekaně otočil zády. "Málem jsem neudržela slzy," řekla poté, co Kůrka udělal nečekané rozhodnutí.

Bývalý Muž roku vyhrál individuální imunitu a k té byla přiřazena ještě odměna. Mohl si sám vybrat jednoho člověka, který s ním vyrazí na zážitkový den zahrnující i dva hamburgery, hranolky a sklenici Coca Coly.

Karolína měla jasno, že si Pepa vybere ji. To se ale spletla. Kůrka zvolil Andreu Bezděkovou (29). Prý za to, že ho mohla poslat před sloučením do duelu, ale neudělala to. Krézlové se to ale pořádně dotklo.

"Nic proti Andy osobně, ale Pepa vezme někoho, koho celou dobu píše. Já nechápu jeho herní krok, proč mě na tu odměnu nevzal a proč vzal Andreu," byla v šoku Krézlová.

"Hodně jsem po souboji dnes zadržovala slzy. Mám striktně rozdělené, co je přátelství a emoce a co je hra a můj největší parťák od začátku, pro kterého jsem tady hodně udělala a zachránila jsem mu zadek, vzal z nějakého důvodu Andrejku," řekla smutně herečka.

Kůrka ji velmi zklamal. "Já jsem měla jasné, že pro něj v případě finále budu hlasovat, aby vyhrál. Teď už si nejsem jistá, že tohle odhodlání v plné míře mám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám