Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mercedes-Benz Prague Fashion Week je v plném proudu, a nejen české celebrity se nebojí vynést i často extravagantní módní kreace, které se během týdne módy doslova oslavují.

Velkou pozornost na sebe strhávají designérské počiny známých módních návrhářů, ale také outfity hostů.

Pražský týden módy si nenechala ujít modelka Andrea Bezděková (29), která navštívila několik programů. Výrazný model zvolila na přehlídku Adidas Originals, kde byla v modrém sportovním kompletu nepřehlédnutelná. Stejně jako její opálení, které si přivezla ze Survivoru. Ve stejné barvě dorazila i modelka Jitka Nováčková (31), která si oblékla sportovnější minišaty.

V pražské Chuchle Areně se objevili i Emma Smetana (36) a Jordan Haj (35), kteří se na jednom z večírků dokonale sladili. Ostatně jako na každé společenské události, kterou navštíví.

Herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) vynesla na první pohled velmi pohodlný baggy outfit, kterých jsou letos i na přehlídkových molech skutečně spousty. Žádný přešlap se tedy nekonal.

V galerii se podívejte, jaké modely zvolily další hvězdy. Jako například moderátorka Eva Decastelo (45), zpěvačka a rapperka Sharlota, modelka Andrea Kalousová, influencerka Nikol Moravcová (36) či herečka Sara Sandeva (26).

Reklama

Další články

Načítám