Hlavní obsah
Článek

Dnes by mohla dělat reklamu na hlad, před odletem do Dominikánské republiky, kde exceluje v reality show Survivor, ale měla jednu z nejdokonalejších postav z českých modelek. Andrea Bezděková (29) jen pár dní před odletem nafotila reklamu na plavky. Momenálně má o víc jak deset kilogramů méně než v době, kdy plavkovou kampaň pro návrhářku Terezu Trusinovou fotila.

Pro svou perfektní postavu ji návrháři rádi využívali na předvádění spodního prádla a plavek. Nyní její tělo však dostalo pěkně zabrat. Jak se Survivor podepsal na její postavě, můžete porovnat se snímky, které nafotila těsně před reality show.

"S Andrejkou jsem fotila již druhou kampaň a plánovala jsem s ní, společně s DJ Lucca, nafotit ještě další fotky. Jenže byla zahalená tajemstvím a omluvila se mi, že je vázána mlčenlivostí a ať s tím nepočítám. Až posléze jsem se dozvěděla, že den po naší společné spolupráci odlétala do Dominikánské republiky natáčet Survivor," řekla Super.cz návrhářka Tereza Trusinová.

Spolupráci s Andreou si nemůže vynachválit. "Nejen, že je krásná s profesionálním přístupem k práci, ale hlavně mě baví, jak se u focení umí odvázat, má pro foťák celou paletu výrazů. Na každé fotce je jiná. Když mám vybírat z tisícovky fotek ty nejlepší, tak mám problém, jelikož každá je super,” dodala návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám