Hlavní obsah
Článek

Herečka Aňa Geislerová (47) prožívá nostalgické období. Čas letí jako voda a její prvorozený syn Bruno oslavil osmnácté narozeniny. Jedna z našich nejvíce obsazovaných hereček se při té příležitosti pochlubila fanouškům archivními snímky právě se svým synem a přidala i jeho dospěláckou fotku. Ke snímkům přidala i dojemné mateřské vyznání.

„Před 18 lety se mi po těžkém, 24hodinovém porodu narodil syn. 17. srpna 2004 v 05...První syn. A ačkoliv už jsem byla dva dny beze spánku, dalších 18 hodin jsem se na něj nemohla přestat dívat. Nechtěla jsem, aby mi utekl jediný nádech a výdech, jediný pohyb, anebo zvuk. Bála jsem se i mrknout, abych o něco, z jeho tolika „poprvé“, nepřišla,“ rozněžnila se Geislerová.

Aňa Geislerová se pochlubila synem, ze kterého už je dospělý muž.

Z Bruna je dnes plnoletý mladík. „A pak jsem mrkla a najednou mu je 18 let a přicházejí další poprvé,“ ví moc dobře sympatická herečka.

„Stejně napjatě jako člověk sleduje první slova, zvuky, kroky a první nočník, prožívá teď první mejdany, první dlouhá odloučení, první velká rozhodnutí a vůbec... Mateřství je šílený, krásný a silný. A nikdy to nekončí. A vůbec nebudete vědět, jak to uteče, vy, kteří tomu teď nevěříte,“ míní herečka.

„Ale je to opravdu tak. Bruno, můj prvorozený, můj drahý „tlapečku“, hurá do života! A buď vždycky tím, kým jsi od prvního nádechu! Samozřejmě „Bruno Batman s fialovým mečem“, smála se Aňa, jež se rok po narození syna vdala za režiséra Zdeňka Janáčka.

V roce 2007 přivedla na svět dceru Stellu Ginger, o šest let později se jí narodil Syn Max. Oslavu dospělosti si tak užije ještě u dalších dvou dětí. A pak už se pomalu může těšit na babičkovská poslání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám