Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více je slyšet o jejích mladších sestrách. Aňa Geislerová (48) je jednou z nejobsazovanějších českých hereček, i nejmladší Ester Geislerová se ve velkém k herectví vrátila. Lela Geislerová stojí tak trochu v pozadí, je introvertnější, ale o nic méně nadaná. Ovšem v jiné oblasti, je výtvarnice.

Se sestrou Aňou už spolupracovala na její knize fejetonů o životě P.S., kterou ozdobila svými ilustracemi a teď spolu s ní Lela vytvořila i diář se stejným názvem pro prok 2020. Ten obsahuje Aniny citáty a Leliny půvabné obrázky. "Použily se některé kresby z knihy a některé jsou nové. Je to prostě ilustovaný diář, ale na to, jak vznikl ten nápad, se mě neptejte. Nevím," usmívala se Lela.

Lela je i autorkou komiksů, což není úplně ženské téma. "Vyšla z toho i knížka Zen žen. Byla, možná ještě je, i taková menší výstava autorek komiksové sympozia v Prostoru 39 na Žižkově, co dělají u nás aktivní komiksové autorky Ladies the Comiks, kde jsem jednou z vystavujích," museli jsme ze skromné výtvarnice trochu tahat informace.

Maluje prý i větší plátna. "Nějaké obrázky si maluju, ale vlastě to neumím moc propagovat nebo zveřejňovat. Ale nabídkám jsem otevřená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám