Hlavní obsah
Článek

Známá začala být nejdříve v užším okruhu lidí jako módní blogerka. Móda se z koníčku proměnila v práci a nyní se Vanda Janda živí primárně jako módní návrhářka.

Kromě toho si teď charismatická Slovenka žijící v Česku vyzkoušela roli herečky. Tahle situace se vlastně sama nabízela, jelikož její životní partner Slávek Horák aktuálně natáčí film Havel. „Miluji zkoušet nové věci. Od malička mi nedělalo problém být vystavena pozornosti lidí. Hraní mě velmi bavilo, ale byla to pro mě spíš taková zkouška. Touto cestou se asi nechci vydávat,” říká Vanda a dále dodává: „Nevšímám si v průběhu života jen cíle, ale sleduji i tu cestu. Pokud se mi nabízí něco nového, tak se to snažím využít.”

Slovenská kráska se nebojí přiznat, že si po boku Ani Geislerové (47), Viktora Dvořáka, Martina Hofmanna, či Jenovéfy Bokové zahrála díky protekci u režiséra. „Určitě bych tu roli nedostala, kdybychom se neznali. Slávek na druhou stranu věděl, jaká umím být herečka v reálném životě, a že se mu to tam bude hodit,” smála se Vanda. „Mám velmi ráda herce, kteří se ve filmu objevují. Spíš jsem se všem dopředu omlouvala, kdybych náhodou něco pokazila,” dodala.

V právě roztočeném filmu inspirovaném disidentskými léty Václava Havla si blond kráska zahraje prohnanou mrchu. Prý je to ale naprostý opak její povahy. „Hraji tam lehkou holku, milenku Havla. Ačkoli můžu působit velmi excentricky, tak jsem znamením panna, což se ke mně velmi hodí. Jsem člověk, který si všechno velmi dobře promýšlí a bojí se někomu ublížit. Mám ráda lidi,” uzavírá náš rozhovor Vanda Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám