Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní role ve filmu už nedostává jenom slavnější Aňa Geislerová. (48) Její mladší sestru Ester uvidíme už na jaře jako hlavní postavu nového filmu Karla Janáka, s nímž se setkala po čtrnácti letech, kdy ji obsadil do snímku Snoawborďáci.

Jde o romantickou kolemedii LOVEní, z níž přinášíme první ukázky. Hlavní hrdince sice uteče ženich přímo od oltáře, s pomocí živelné kamarádky se ale vrhne do randění, aby našla novou lásku. V dalších rolích se představí Jakub Prachař (40), Martin Písařík (44), Veronika Žilková (62), Jaroslav Plesl, manžel hvězdy StarDance Pavly Tomicové Ondřej Malý a slovenská komička Evelyn Kramerová.

LOVEní se v režii Karla Janáka natáčelo celý říjen v Pardubicích, poslední klapka pak padla na začátku listopadu a nyní je ve střižně. „Film už začíná dostávat pevný tvar a mám z něj radost. Teď nás čeká filmařsky nepříjemná fáze obětování. Budeme muset začít vyřazovat věci, které se nám líbí, ale pro tempo filmu a příběh je budeme muset vystřihnout,“ říká režisér filmu Karel Janák.

„Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách, v takových těch ne vždy čitelných,“ říká ke spolupráci s Janákem Ester Geislerová. „K tomu umí udělat na place příjemnou atmosféru a má cit pro komedii. Mě bavilo ho rozesmívat, a když je Karel spokojený se záběrem, tancuje jako Michael Jackson. Tedy aspoň si to myslí,“ vzpomíná s úsměvem na natáčení Geislerová.

Snowboarďáci byli bláznivou komedií o prvních zkušenostech. LOVEní sice nepostrádá komiku a humor, ale překlenulo se k dospělým postavám i k dospělým divákům.  „Ester byla pro LOVEní a pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy. Pro roli Elišky je v tomhle úplně ideální,“ vrací komplimenty herečce Karel Janák.

Ester ve filmu uvidíme naposledy jako zrzku. Hned po natáčení se rozhodla pro razantní změnu image a nyní je z blondýnka. Tuhle barvu ostatně před lety vyzkoušela i její sestra a musíme říct, že Ester blond opravdu sluší.

Reklama

Další články

Načítám