Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Objevuje se v nespočtu filmů a seriálů. Jedné z nejobsazovanějších českých hereček se v kině ani při sledování televize snad nejde vyhnout. Aňa Geislerová (48) se nám přiznala, že ona sama je také velkým konzumentem televizní zábavy, přitahují ji zejména kvalitní seriály.

„Teď je fantastická éra hrozně kvalitní televizní tvorby. Hrozně se mi líbí, když se mi podaří objevit nový seriál, který já ideálně objevím v polovině, pak si dám všechny předchozí díly a potom se už těším, jak to bude pokračovat. Jsem v tomto trendu jako všichni ostatní,” směje se Aňa, která někdy sleduje seriály celou noc.

S Geislerovou jsme se potkali na představení podzimní kolekce známého módního řetězce, která je inspirovaná seriálem Twin Peaks od Davida Lynche. Celý event se nesl v tomto duchu a Aňa byla ve svém živlu. „Je to jeden z mých nejoblíbenějších režisérů vůbec. Je ale pravda, že dnes je na mě jeho tvorba už hodně komplikovaná. Je to někdy taková umělecká vize, že tomu mnohdy nerozumím a nebojím se to přiznat. Mělo to na mě velký vliv, když mi bylo čtrnáct, patnáct let. Jak jsou to krásné okamžiky, když vyjdete z kina a víte, že vás ten film na věky změnil,” vzpomíná herečka na to, jak ji ovlivnil film Zběsilost v srdci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám