Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aňa Geislerová (48) je považována za módní ikonu, což ukázala i na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. V šedých šatech návrhářky Ivany Mentlové, které doplnila šperky Cartier, vypadala úchvatně.

"Asi před měsícem jsme se s Ivanou potkaly a došlo mi, že by bylo příjemný nemít stres na poslední chvíli. Šily jsme šaty přímo na opening. Naprosto jí důvěřuji," řekla Super.cz Aňa, která před rokem nafotila pro Ivanu kampaň.

I když ji má návrhářka v oku, zkoušek bylo nyní hodně. "Je to jeden z nejpečlivějších lidí co znám, zkoušek jsme měly dost, až mě to překvapilo. Je naprostý perfekcionista a profesionál, vše chce mít naprosto dokonalý," vysvětluje.

Šperky Cartier patřily mezi dámami jednoznačně k těm nejdražším. Částku však Geislerová neprozradila. "Vím to přesně, viděla jsem to sečtený. Je to součást protokolu, že by člověk měl vědět, co si odváží, s čím zachází. Dáma ale o penězích nehovoří. Šperky jsou to nádherné, myslím, že si navzájem slušíme," dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám