Hlavní obsah
Článek

Její starší sestra Aňa Geislerová (47) se v minulosti spojila s módní značkou, pro kterou vytvářela návrhy. Ester Geislerová bývala modelkou a roky pracovala v produkci módního časopisu, takže má k módě také velmi blízko. Spojila se s kamarádkou, módní návrhářkou Josefínou Bakošovou, a vyšly ven se zajímavou kolekcí.

Jedná se o kolekci triček s názvem Manifesto, která jsou zajímavá hlavně svými nápisy, které známe z různých vztahových situací asi všichni. "Byl to společný nápad, doplňujeme se v nápadech," řekla nám Ester. Střihy si ale samozřejmě jako zkušená návrhářka vzala na starost Josefína. "Bylo to hrozně příjemné, protože normálně funguju sama za sebe, a teď můžu s někým konzultovat a diskutovat," dodala návrhářka.

Nejde ovšem jen o módu, v dubnu vyjde dámám i kolekce, v níž jsou sesbírané převážně rozchodové věty, jimiž přispěli i fanoušci stránek Josefíny a Ester na sociální síti. "Jmenuje se Terapie sdílením a jsou tam ty nejlepší hlášky, plus k tomu máme fotografie, naše vlastní SMS, které jsme si přepisovaly, Josefína tam má povídku a bude tam i odborný text," upřesnila Ester.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám