Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedokážeme si představit, že by si model ruské návrhářky Vilshenko oblékla jiná žena, a přitom by jí slušel. Aňa Geislerová (48) ale díky své křehké konstituci vypadá skvěle snad ve všem. I ve folklorních šatech s výšivkami a stojáčkem.

"Já sama tomu říkám návrat Želar," připomněla herečka snímek, v němž si před lety zahrála a který nasbíral spoustu filmových ocenění. "Návrhářka je Ruska a žije v Londýně. A mně se to tak nějak líbilo, protože už přichází jaro," vysvětlila výběr róby Aňa, která šaty doplnila drahým prstenem a náušnicemi od Cartiera.

"Letos jsem to pojala uvolněněji, protože nejsem ani nominovaná ani předávající," dodala na slavnostním udílení cen Český lev Geislerová. "Lvů mám zatím dost, mám nahrabáno, tak bych mohla ještě odpočívat, ale líbí se mi ta nová soška. Takže zaberu, abych tu sošku získala," slibuje Aňa.

"Teď točím televizní projekt, takže do kin nepůjde. Pak chystáme film, ale ten bude až v roce 2019, příští rok možná stihneme jeden slovenský film, ale nevím, jaký bude koprodukční podíl, takže není jisté, že se dostane na Lvy. Měla jsem velké prázdniny, ale teď se vracím do práce," vypočítala své herecké aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám