Hlavní obsah
Článek

Ester Geislerovou, mladší sestru Ani Geislerové (47), jsme sice potkali na otevření pizzerie, ale rozhodně nevypadala, že se cpe takhle kalorickou stravou. Za poslední rok zhubla šestnáct kilo. "Já ráda jím, ale kompenzuju to tím, že hodně běhám. Běhám, abych mohla jíst," vysvětlovala.

"Držela jsem dietu s příjemně složeným jídelníčkem, takže nemáte hlad. Momentálně jsem si dala pauzu, ale chystám se na další level," upřesnila Ester, která před narozením nyní třináctiletých dvojčat bývala modelkou a módou se zabývala i jako produkční v módním časopise. Tuhle práci ale už pár měsíců nedělá.

Módě se ale věnuje dál. "S návrhářkou Josefinou Bakošovou navrhujeme kabelky pro děti a do toho ještě pro jednu firmu navrhujeme oblečení a boty. A chystáme ještě jeden projekt, který bude představen na konci září," prozradila.

Opět se vrátila i k herectví. "Teď jsem dotočila film s Tomášem Svobodou Dvě nevěsty a jedna svatba. Je to taková letní komedie s Annou Polívkovou (45), Evou Holubovou (65) a Jaroslavem Pleslem. Ta bude představena příští rok na jaře. A chystám se na natáčení filmu Sešlost, to je takový debutantský projekt. A pak budeme točit krátký film, je to výtvarný projekt slavného slovenského umělce Milana Mazúra," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám