Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aňa Geislerová (48) patří mezi naše nejkrásnější herečky a platí také za módní ikonu. A světe div se, jako jedna z mála se netají tím, že miluje Photoshop a úpravy. Tahle éterická herečka prodloužené nohy v časopisech nepopírá.

"Ikonu už vleču za sebou, už to úplně není pravda. Nestíhám. Nejvíc mi vyhovuje chodit v pánských oblecích," řekla Super.cz Aňa, která zbožňuje módní návrhářku Ivanu Mentlovou. Byla dokonce tváří její minulé kolekce. I díky dokonalé štíhlé postavě je také vyhledávanou modelkou.

"Oblečení Ivany i její kolekci Silverline Pietro Filipi nosím a zbožňuju na akce i v civilu. Být modelkou mě asi nikdy úplně nezajímalo. Když nakombinuji moji profesi a fotografie, to mi vyhovuje," vysvětluje.

"Mám strašně ráda módní fotku, protože uznávám a respektuji Photoshop a úpravy. Někdy na sebe koukám a říkám si, jak to udělali? Mám focení ráda. Na pihy jsem si třeba zvykala celé dětství, teď už je mám celkem ráda. Ale nadchne mě, když mi někdo řekne, že je vymažeme. Je to pro mě zážitek, jak je vidím furt. Photoshop je nádhernej, když vám třeba natáhnou nohy. Mně to přijde super. Já to neberu jako podvod, ale jako zábavu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám